onsdag, juni 13, 2007

Handduken är kastad

Det är över nu. En skada på vänster hälsena gör att orken är slut. Inte en skada till. Och verkligen inte en skada på hälsenan. Jag har kastat in handduken nu. När det gäller träningen och löpningen. I fortsättningen kanske det blir lite cykel till arbetet. Lite backups och situps på morgonen och kvällen. Men ingen löpning.

Vid årsskiftet får vi se hur kroppen mår. Hur vader, baksidor och hälsenor mår. Kanske blir det lite jogg då. Kanske till och med mer än så. Men jag antar att det aldrig var meningen för mig att hålla på med löpning. Och nu är det alltså slut.

Jag får fundera lite på vad jag ska hitta på i fortsättningen. Kanske bara ta det lugnt och inte göra ett skit? Kanske ska jag sätta mig ner och fundera lite på ett manus till en bok? Jag har länge velat skriva något. Men frågan är vad. Gärna någon form av barnbok. Och kanske är det just det jag får tid till nu. Eller bara energi att fokucera mer på arbetet.

Närmasta tiden kommer att vara tung. Löpningen och träningen har varit mitt liv. Fram till nu. Och det kommer att vara svårt att acceptera slutet. Men jag hoppas omgivningen har förståelse för att jag kommer att må dåligt ett tag. Men det går över. Det måste det göra. Precis som skadorna. De måste också gå över någon gång. Och då får vi se hur livet ser ut.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det är precis vad du behöver. En ordentlig vila. Jag är övertygad om att du kommer kuta igen. Jag har rehabtränat knät mer eller mindre sen jag var 15 år, slutar jag träna kommer det paja igen. Det kanske är nåt sånt du får vänja dig vid.
Men börja med att vila, gör en Foppa!

Anonym sa...

Vila kroppen och låt den läka alla sår och skador.

Anonym sa...

Ledsen för det där om din hälsena! men å andra sidan...då får du mer tid för att skriva här ( vilket åtminstone jag ser fram emot) och för att läsa. Boken jag vill tipsa om heter alltså:
Avklädd
En berättelse om brott vi tiger ihjäl
Av Andreas Harne som 8 maj 2006 dömdes till fängelse för grovt barnpornografibrott.
Uppmuntrande hälsningar/Mari

Glenn sa...

Mari >> Tack. Ska kolla upp den där boken.

g-spot sa...

Bebban! Tråkigt för dig att du fått ytterligare en skada! Men vila upp dig och se till att du mår bra, så löser det sig nog! =)

Jag kan ju komma på middag och pigga upp! HAHA! ;)

Kramar om

Linda sa...

Men usch, fan vad trist :( Hoppas det blir bättre sen när du fått vila. Ser fram emot att se vad det kan bli för projekt :) Styrkekram!