torsdag, juni 07, 2007

Där satt den!

För ett antal månader sedan, kanske redan vid årsskiftet. Eller egentligen började det redan när jag var här för ett parår sedan och först såg lägenheten. Jag pratar om tankarna om att renovera badrummet.

Eftersom den förra datorn nu blivit stulen så kan jag tyvärr inte visa hur badrummet såg ut. Men det var vidrigt, så mycket kan jag påstå.

För tre veckor sedan kom J hit. Han tittade. Tittade lite till. Och kom tillbaka några dagar senare. Då hade han med sig en annan J. Och en hel massa annat. Och så började de slå sönder hela badrummet.

Det har varit kaosartat. Kanske inte för J och J. Men för mig och Flickan från landet i norr. Det stod saker överallt. Och det låg damm och annat skit på varenda plats i hela lägenheten. Och stundtals slogs jag av tanken om det verkligen var värt det.

Men nu. Efter att J och J lämnat stället i morse så funderar jag inte längre. Det räcker med att titta in lite i badrummet. Nu ska jag inte vara sån, som bara berättar att vi har ett underbart fräscht och fint badrum. Givetvis ska den som vill också få kika in. Välkomna. Stig på. Känn er som hemma. Nästan.


En enkel handdukstork och fyra finns spotlights med dimmer.


Och så till det stora. Avlånga vita matta kakelplattor på väggarna. Och grått klinkers på golvet samt en del av duschhörnan. Stor dusch som faller som regn över en där man står och drömmer sig bort i duschen.
Spegelskåp med spotlights ovantill och under, och bra med plats på insidan. Samt skåp under handfatet. Allt i ek. Precis som det ska.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så snyggt! Nu är jag avundsjuk. Längtar tills jag kan få ett nytt o fint badrum jag också.

Glenn sa...

Anna >> Tack tack! Vi är rätt nöjda, det måste jag erkänna. Har du några planer på gång?

Linda sa...

Åh vad fint :)

Anonym sa...

alright äntligen bilder!! :)
tre frågor: slår du inte huvudet i takduschen, kommer ni och fixar mitt badrum nästa vecka och varför måste cissan ha en vit handduk?!

LOL och så är min bokstavskombination cphuue

Glenn sa...

Virvla >> Tackduschen är högre än der ser ut, finns flera dm att ta på. Jag kan t.o.m hoppa, om man nu vill det i duschen.
Just nästa vecka är lite fullbokad hos mig, tyvärr. Och sist... handduken är ljusblå och inte Cissis :)