söndag, september 24, 2006

En jävla dag

I morgon är det alltså måndag igen. Den där jävla måndagen. Så har det känts de senaste veckorna. Och ärligt talat? Så känns det inför i morgon också.
Den där jävla måndagen. Igen. Allt för långt till tisdag. Och för att inte tala om hur långt det är till fredag.

Men än är det fortfarande söndag. En sån där jävla söndag. Och inte heller det är någon ny känsla. Utan att söndagar har varit sån där jävliga. Är verkligen inget nytt. En sån där jävla söndag. Som kommer innan den där jävla måndagen. Så är det.

Flickan från landet i norr. Och jag. Pratar om datorer. Hon vill ha en bärbar dator. Då kan vi skriva blogg (webblogg) samtidigt. Och förstår ni hur bra det skulle vara. Då kan man synka texterna. Klicka på publiceringsknappen exakt samtidigt. Det skulle vara riktigt häftigt. Eller. Så skulle det kanske bara vara helt patetiskt och jättelöjligt. Gränsen kan ibland vara hårfin. Och helt klart. Ligga i betraktarens ögon.

Men just nu blir det ingen bärbar dator. Det blir att sova i stället. Och invänta slutet på den här jävla söndagen. Och känna att man snart är framme. I den där jävla måndagen. Men ibland. Kan både söndagar. Och måndagar. Vara helt okej. Men det hör inte hit. Inte nu. Inte ikväll.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har en bärbar dator. Det är "frihet i en portfölj", så jag förstår henne precis ;-). Tillsammans med det trådlösa nätverket och router kan jag och maken häcka vid varsin skärm. Barnsligt roligt ibland :-). Fast maken förstår inte detta med blogg. Tyvärr. Han läser inte ens min. Fast han har fått adressen både en och två gånger och ibland stör sig på att vänner vet saker som han inte vet. Sånt som jag bara skrivit i bloggen.

Även en "jävla dag", är en dag som antagligen innehåller något positivt. Det gäller "bara" att se det. När "den jävla dagen" är slut ska vi inte minnas det jävliga utan det som varit bra och hoppas att bakom nästa krök väntar "leendet" igen :-)

Anonym sa...

Söndags-måndagsångest!! Finns inget värre! Nästan. Men bärbara datorer är bra. :)

/tokdoris.blogg.se