tisdag, juli 18, 2006

Reformar una apartamento


Renoveringen fortsätter. I takt med semestern.
I morse plockades dörrar bort. Och den bruna färgen hälldes upp. Penslar doppades och dörrkarmar målades. Flera gånger.

Jonnie och Mattias får se upp. Nästan. Om de vill ha kvar sina arbeten. Men som alltid när man gör någonting. Så är det svårt att vara perfekt. Även om man ibland undrar. När man tittar på roomservice.
Jag var inte perfekt idag. Inte mitt arbete heller. Det var inte ens i närheten av perfekt. Men jag har gjort så gott jag kunnat. Och det har varit roligt. Och är man nöjd. Ja. Då får det väl vara som det är.

Tidigare var det en slags vitfärg runt dörrarna. Nu är det alltså mörkbrunt. Jag kan inte speciellt mycket om inredning. Ingenting om jag ska vara helt ärlig. Men jag tycker att det blev snyggt. Det blev lite mera färg. Det lyser upp dörröppningarna lite mera.

Nästa del av renoveringen får kanske vänta en vecka eller två. Det är vitfärg som ska upp på väggar och skåp. För att fräscha upp det hela lite. Det kan inte gå fel. Men mer om det senare.

Nu ska det tränas. Och sedan lagas mat. Och städas lite. Så att allt är klart när flickan från landet i norr kommer hem från arbetet. Så hon kan slänga upp fötterna. På bordet.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nyfiken som jag är så väntar jag med spänning på när vi ska bli bjudna att komma och titta på den "nya" lyan!

Ha det så jätte bra i norr, *avis*.

*KRAM*

Anonym sa...

tack, det var jätteskönt att komma bort lite =) välbehövligt.. fast, borta bra men hemma bäst =) trots allt.. hur har ni det?? går det bra med renoveringen? duktiga ni är som pysslar!

Anonym sa...

Alltså, det är ju jättekul att ni blivit sambosar och så, grattis till det. Men du kan ju inte sluta skriva i bloggen för det.. Du får ju tänka på oss ensamma stackare ute i landet som inte har så mycket bättre saker för sig och som vant sig vid att läsa din blogg...

Äh, det klart att du gör som du vill. Ville bara säga att jag saknar den, nu när den inte uppdateras så ofta. Men jag hoppas ni har det bra! (även om vi inte får läsa om det) ;)